Welke aanpak past bij jou?

Bij Star Training kun jij kiezen voor een passend programma dat geheel aansluit op jouw doelstelling en trainen met de persoonlijke begeleiding van een trainer vanaf 150,- per maand. Je kunt kiezen voor een introductie, 90 dagen programma of persoonlijke 1 op 1 begeleiding. 

Waarom kiezen voor Personal Training bij Star Training in Naarden?

Al velen gingen jou voor. Bij Star Training behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Star Training onderscheidt vanwege:

  1. Commitment - Geen excuses, reden & verhalen, waarom iets niet kan. Als jij grootsheid wilt in je leven zul je altijd op tijd moeten zijn, doen wat nodig is en moeten focussen op je doelen.
  2. Persoonlijk- We kijken naar jou als individu. De trainingen en je voedingsschema zijn op maat, en we leggen de lat altijd uitdagend hoog. Door de persoonlijke aandacht zul je bijzonder snel resultaten behalen!
  3. Coaching-  Naast fysieke training gaan we ook dieper in op je mindstate. Hoe werken je hersenen, hoe kun je de werking beinvloeden en hoe ga je om met ‘het stemmetje’.
  4. Resultaat- We zetten doelen die uitdagend, maar haalbaar zijn als jij doet wat nodig is. Het 1-op-1 traject is een bron van levensveranderende transformaties.


Welk programma past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies. 

  • * velden zijn verplicht.

Star Training in Naarden is dé plek voor Personal Training. Wij zijn het alternatief voor de sportschool. Fitness onder de beste begeleiding en krijg de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. 

De beste versie van jezelf bij Star Training

Kickstart deze zomer de nieuwe jij met de beste versie van jezelf bij Star Training Klik voor alle (start)informatie 

Lees meer

Back in Shape bij Star Training

Maak de transformatie van je leven bij Star Training! Klik hier voor alle (start) informatie! 

Lees meer
Meer nieuws