90 dagen introductie programma

Wat?  

In 90 dagen ga je ervaren wat trainen en de juiste voeding met jouw lichaam doen. Je zult je beter voelen, sterker, energieker, mooier.

Wie?

Niet iedereen is geschikt voor de programma’s van Star Training. Wij zijn bereid ons hart en ziel te steken in jouw transformatie, èn dat doen we alleen als jij dat zelf ook doet. Je moet 100% commitment tonen, ten alle tijden doen wat nodig is om je resultaat te bereiken en simpelweg doen wat je zegt dat je gaat doen. We verwachten dat je het onderste uit de kan haalt, wat dat voor jou persoonlijk is en hoe dat er uit ziet doet er niet toe. Als jij je hierin kunt vinden, zul je met onze begeleiding in 90 dagen een bijzondere transformatie ondergaan.

*Dit programma is niet geschikt voor mensen met klachten of blessures. Je moet volledig belastbaar zijn.

Wanneer?

De groepstrainingen zijn 1/2 keer per week, plus een kickoff dag aan het begin van het programma. Daarnaast wordt van je verwacht dat je 2 tot 3 dagen per week zelfstandig traint, 7 dagen per week zelfstandig op je voeding let en 7 dagen per week zelfstandig met je mindset bezig bent, 24 uur per dag.

Maak kennis met Personal Training. Start met het Introductie Programma

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Star Training in Naarden is dé plek voor Personal Training. Wij zijn het alternatief voor de sportschool. Fitness onder de beste begeleiding en krijg de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. 

De beste versie van jezelf bij Star Training

Kickstart deze zomer de nieuwe jij met de beste versie van jezelf bij Star Training Klik voor alle (start)informatie 

Lees meer

Back in Shape bij Star Training

Maak de transformatie van je leven bij Star Training! Klik hier voor alle (start) informatie! 

Lees meer
Meer nieuws