Persoonlijke 1-op-1 training

Niets is zo effectief als trainen met persoonlijke begeleiding. Dit is een optie die niet voor iedereen is weggelegd. Het is een commitment dat je aangaat voor de rest van je leven. We spreken wel in trajecten van 3, 6 en 12 maanden, maar het is de bedoeling dat je nooit meer stopt met sporten. 1-op-1 persoonlijke training is bedoeld om je lichaam en je geest volledig te transformeren en daarmee je leven naar een nieuw level te tillen.

Wat?

In het traject van minimaal 3 maanden ga je ervaren wat trainingen op maat, de juiste voeding en een krachtige mindset met jou als persoon, met je lichaam en je geest doen. Je zult je beter voelen, sterker, energieker, mooier. Je zult meer rust ervaren en bewuster in het leven staan. Je zult de mensen in je directe omgeving inspireren door jouw transformatie.

Wie? 

Niet iedereen is geschikt voor de persoonlijke begeleiding van Star Training. Jeffrey is bereid zijn hart en ziel te steken in jouw transformatie, èn dat doet hij alleen als jij dat zelf ook doet.

Je moet 100% commitment tonen, ten alle tijden doen wat nodig is om je resultaat te bereiken en simpelweg doen wat je zegt dat je gaat doen. We verwachten dat je het onderste uit de kan haalt, wat dat voor jou persoonlijk is en hoe dat er uit ziet doet er niet toe. Als jij je hierin kunt vinden, zul je onder begeleiding van Jeffrey een bijzondere transformatie ondergaan.

Wanneer?

Wanneer we beginnen en hoe dit in jouw planning past bepalen we na de eerste intake. Daarnaast heb je recht op 24/7 whatsapp & mail contact.

Til je leven naar een nieuw level, start met Personal Training bij Star Training in Naarden 

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Star Training in Naarden is dé plek voor Personal Training. Wij zijn het alternatief voor de sportschool. Fitness onder de beste begeleiding en krijg de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. 

De beste versie van jezelf bij Star Training

Kickstart deze zomer de nieuwe jij met de beste versie van jezelf bij Star Training Klik voor alle (start)informatie 

Lees meer

Back in Shape bij Star Training

Maak de transformatie van je leven bij Star Training! Klik hier voor alle (start) informatie! 

Lees meer
Meer nieuws