90 dagen resultaat programma

Herprogrammeer je mind en boek fysiek resultaat. In dit programma train je in een kleine groep en krijg je veel persoonlijke aandacht. Doe je consequent wat je moet doen, dan gaat in 90 dagen je hele leven op de schop.

Wat?

In 90 dagen ga je ervaren wat specifieke training, juiste voeding en een verfrissende mindset met jouw lichaam en geest doen. Je zult je binnen enkele dagen al fitter, energieker en krachtiger voelen.

Bij de start van het programma, wordt naast jouw persoonlijke intake, ook een PHP meting (hormoon meting) gedaan. Je sport samen, maar je trainingsschema en je voedingsschema zijn specifiek voor jou op maat gemaakt, voor maximaal resultaat.

Wie?

Niet iedereen is geschikt voor de programma’s van Star Training. Wij zijn bereid ons hart en ziel te steken in jouw transformatie, èn dat doen we alleen als jij dat zelf ook doet. Je moet 100% commitment tonen, ten alle tijden doen wat nodig is om je resultaat te bereiken en simpelweg doen wat je zegt dat je gaat doen. We verwachten dat je het onderste uit de kan haalt, wat dat voor jou persoonlijk is en hoe dat er uit ziet doet er niet toe. Als jij je hierin kunt vinden, zul je met onze begeleiding in 90 dagen een bijzondere transformatie ondergaan.

*Dit programma is niet geschikt voor mensen met klachten of blessures. Je moet volledig belastbaar zijn.

Wanneer?

De small group trainingen vinden 1 keer per week plaats. Daarnaast train je 2 à 3 keer zelfstandig thuis of in de sportschool. Gedurende deze 90 dagen wordt van je verwacht dat je 7 dagen per week je voedingsschema volgt, en 7 dagen per week bewust je mindset traint.

Boek echt resultaat met personal training, start met het resultaat programma:

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Star Training in Naarden is dé plek voor Personal Training. Wij zijn het alternatief voor de sportschool. Fitness onder de beste begeleiding en krijg de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. 

De beste versie van jezelf bij Star Training

Kickstart deze zomer de nieuwe jij met de beste versie van jezelf bij Star Training Klik voor alle (start)informatie 

Lees meer

Back in Shape bij Star Training

Maak de transformatie van je leven bij Star Training! Klik hier voor alle (start) informatie! 

Lees meer
Meer nieuws